Reacties

“Man, man, man, ‘400 brieven van mijn moeder’ houdt me bezig. Wat een pageturner! Erg intens opgeschreven! Deeply impressed.”
– Jan Peter Jansen (hoofdredacteur Men’s Health magazine)

“Net het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ uitgelezen. Ik heb er een held bij en zijn naam is Joseph Oubelkas. Najib zegt: lees dit boek!!!”
– Najib Amhali

Op internet staan vele prachtige reacties en reviews naar aanleiding van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’. Zoals op bol.com (meer dan 100 vijf-sterren reviews!) en nu ook over het tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’.

“Sprakeloos, ongeloof, hartverscheurend en hartverwarmend, inspirerend, leerzaam, relativerend en krachtig! Absoluut een aanrader!”
– Aswintha Menk (via bol.com)

“Het boek van Joseph is er één waar er maar weinig van zijn. Het neemt je mee en zet je met beide benen op de grond. Een boek dat je niet kunt wegleggen en dat ook nadat het uit is in je gedachten blijft zitten. Een boek dat je leest met een lach en een traan en waarbij het bijna niet anders kan dan dat je in korte tijd een klein beetje van Joseph en zijn moeder gaat houden. Lieve Joseph, je bent een bijzonder mooi persoon met een enorm positieve kijk op het leven waar vele mensen iets van kunnen leren. Dankjewel dat je je ervaringen hebt gedeeld in het boek. Ben dankbaar dat ik het
heb mogen lezen.”

– Jacqueline Vizee (via bol.com)

“Dit boek staat met stip op nummer één in mijn lijst van favorieten.”
– P.M. Brand (via watleesjij.nu)

“Mooie luchten en vergezichten zijn nooit vanzelfsprekend. Ik kan er veel over schrijven, maar eigenlijk kan ik maar één ding zeggen, ‘dit boek kopen en lezen’ en ervaar het, voel het.”
– Yvonne (via cosmox.nl)

“Als ik ook maar even de tijd had, zat ik alweer met het boek op schoot, terwijl ik helemaal geen lezer ben. Maar van dit boek kon ik gewoon niet afblijven. Ik heb het gelezen met een lach en traan.”
– Denise Molenaar (via selexyz.nl)

Via social media worden mooie berichten gepost. Zoals op twitter.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een preview van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’.

Het publiek is heel gemeleerd en de lezingen, die op iedere opdrachtgever worden afgestemd, zijn ook meer ‘voorstellingen’ te noemen. Dat het onvergetelijk is, bewijzen de reacties van opdrachtgevers en bezoekers iedere keer weer. Hieronder staan er enkele genoemd.

“Wat een inspirerende man is Joseph Oubelkas zeg!! Wat kan jij een vreselijk verhaal toch positief brengen! Ik heb genoten!!”
Jeremy Westerhuis

“Het was een zeer boeiende lezing van @oubelkas vanavond. Inspirerende kerel! Gaat niet lang duren voor ik zijn boek uit heb.”Robert Kuijvenhoven

“Naar de lezing van Oubelkas geweest! Sprakeloos!!! Connecting, laughing, energizing. Spread the word.”Annabella

“Terug van inspirerende lezing van Joseph Oubelkas. Lopende bron van energie en charisma!”Loraine Samantha

“Een man ontmoet die mij écht heeft geraakt. Wat een prachtig mens! En een goede spreker @oubelkas”Mathijs Ummels

“Het was GE-WEL-DIG @oubelkas je straalt energie-uitstraling-kracht en zelfvertrouwen uit. Respect! Jij bent mijn voorbeeld.”Fahd Larhzaoui

“Kippenvel van lezing @oubelkas (auteur 400 brieven van m’n moeder). Super dat moeder ook nog opkwam! #bid2012”
Bas Smit

Bekijk de volgende video om een indruk te krijgen hoe Joseph Oubelkas spreekt voor een publiek van 600 man, waarvan hij na afloop een staande ovatie krijgt.

Deel deze pagina via:
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn