Nieuws

Aanmelden voor de nieuwsbrief? Dan ben je altijd als één van de eersten op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

(Let goed op of het e-mailadres juist is ingevoerd, anders komt de nieuwsbrief niet goed aan.)


Volg de laatste ontwikkelingen ook via Oubelkas twitter, Oubelkas instagram, Oubelkas facebookfacebook “400 brieven van mijn moeder” en facebook “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”.

Nieuwsitems:
20e druk “400 brieven van mijn moeder” én 7e druk “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”!
Vlak voor Moederdag zijn zowel bestseller “400 brieven van mijn moeder” als “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” in 20e respectievelijk 7e herdruk gegaan! Nog altijd beschikbaar bij de betere boekhandel en via deze site waarbij Joseph persoonlijk het boek signeert!

Het boekje “Wil je gelijk of wil je geluk?”
Joseph heeft het voorwoord mogen schrijven van het boekje “Wil je gelijk of wil je geluk?” van Mirjam Spitholt. Een ontzettend leuk en fijn boek om te lezen! Zie de website van Mirjam Spitholt.

Beluister de podcast van Joseph met Thijs Lindhout
Een mooi, diepgaand interview met Joseph Oubelkas door Thijs Lindhout van de 100% Inspiratie Podcast.

19e druk “400 brieven van mijn moeder”!
Erg mooi hoe het door blijft gaan. Druk 19 van bestseller “400 brieven van mijn moeder” ligt inmiddels in de betere boekhandel en natuurlijk ook verkrijgbaar via internet en deze site waarbij Joseph persoonlijk het boek signeert en er een boodschap inzet indien gewenst!

6e druk “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” en nieuwe openbare lezing
De zesde druk van “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”, het vervolg op de bestseller “400 brieven van mijn moeder” is onlangs verschenen! En op 6 december as. is er een nieuwe openbare lezing! Klik hier voor meer info”!

18e druk “400 brieven van mijn moeder” en 5e druk “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” zijn verschenen!
Op verschillende boeksites en in de boekwinkels waren de boeken uitverkocht, maar de nieuwe drukken van beide boeken zijn beschikbaar! Heel veel leesplezier voor iedereen en Joseph en zijn geliefden blijven onverminderd blij met de aanhoudende stroom prachtige reacties!

In verband met 5 mei Bevrijdingsdag, een artikel in NRC Handelsblad
Freelance Journalist Christel Don heeft n.a.v. het boek “Vrijheid om te worden wie je bent” van Esther Jacobs een interview afgenomen met Joseph Oubelkas dat op 5 mei is gepubliceerd in NRC Handelsblad.

Vier pagina’s in Dagblad De Limburger
Dagblad De Limburger, de grootste krant van Limburg, heeft een vier pagina tellend diepte-interview opgetekend met Joseph Oubelkas.
Klik op de volgende pagina’s om ze te lezen: Pagina 1, Pagina 2, Pagina 3, Pagina 4.

Druk 17 van bestseller “400 brieven van mijn moeder” is verschenen!
Vanaf heden ligt de zeventiende druk van “400 brieven van mijn moeder” in de winkel!

De vierde druk van “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” is verschenen.
Van het boek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”, het vervolg op bestseller “400 brieven van mijn moeder”, is de vierde druk onlangs verschenen!

Interview met Mark Verhees van community 4Positiviteit
Mark Verhees van de grote community @4positiviteit (op twitter bijna 200.000 followers en op facebook meer dan 320.000 volgers) heeft het boek “400 brieven van mijn moeder” gelezen en was er zo door geïnspireerd geraakt dat hij Joseph Oubelkas heeft geïnterviewd. Zie hier het interview op Youtube!

Theatervoorstelling Joseph Oubelkas op dinsdag 10 januari 2017
In het Maaspoort Theater te Venlo geeft Joseph Oubelkas een theatervoorstelling, dus wees erbij indien jij – of iemand die je het gunt! – een bijzondere, onvergetelijke avond wilt ervaren! Zie de agenda voor meer informatie en overige openbare lezingen.

De zestiende druk van bestseller “400 brieven van mijn moeder” is verschenen!
Het blijft maar doorgaan… Het zal nooit normaal worden. Druk 16 van “400 brieven van mijn moeder” is onlangs verschenen!

De Engelse versie van “400 brieven van mijn moeder” is verschenen: “400 letters from my mother”!
Nog een mijlpaal: “400 letters from my mother” is overal verkrijgbaar en vanaf 22 juni ook met een persoonlijke boodschap en handtekening via deze site! Joseph heeft al vele malen in het buitenland gesproken en ook daar zijn de reacties van het publiek onverminderd positief!

De derde druk van “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” is uit!
Na de vijftiende druk van bestseller “400 brieven van mijn moeder” is onlangs de derde druk van het vervolg uitgekomen: “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”!

De vijftiende druk van bestseller “400 brieven van mijn moeder” is uit!
Heel dankbaar is Joseph weer met de aanhoudende mooie reacties en support van de lezers van zijn boeken die hebben geleid tot de vijftiende druk!

Joseph Oubelkas met o.a. Henk-Jan Smits in het Glazen Huis van 3FM
Na een liefdadigheidsoptreden in een vol theater te Heerlen heeft Joseph Oubelkas o.a. met Henk-Jan Smits een cheque mogen overhandigen van meer dan € 10.000,- in het 3FM Glazen Huis.

Zondagochtend 13 december, TV-interview op NPO2
Zondag 13 december om half negen is Joseph te zien op NPO2 in een interview met Annemiek Schrijver in het TV-programma “De Verwondering”. Veel kijkplezier!

Sinds kort zit Joseph Oubelkas ook op Instagram
Volg de laatste ontwikkelingen van Joseph Oubelkas nu ook via Instagram: http://instagram.com/oubelkasjoseph

Nieuw TEDx-filmpje op Youtube
Over het tweede boek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” is nu op Youtube een TEDx-filmpje verschenen. Veel kijkplezier!

In LINDA-magazine, rubriek “Leuke man”
Een “openhartig” interview in rubriek “Leuke man” van LINDA-magazine. Nu in de winkels!

De 14e druk van “400 brieven van mijn moeder” is uit!
De 14e druk van “bestseller 400 brieven van mijn moeder” is uit! Geweldig hoe mooi iedereen blijft reageren op dit universele verhaal. Onze dank blijft groot.

TV-interview op RTL4 Koffietijd en interview op NPO Radio 5
De uitzending van RTL Koffietijd met het interview met Joseph Oubelkas over “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” van dinsdagochtend 14 april is hier terug te kijken! En de radio-uitzending op NPO Radio 5 op diezelfde dag is hier terug te luisteren.

Roadshows en Symposium met Stedman Graham en Charles Ruffolo groot succes!
Dank aan iedereen die erbij aanwezig was en die het mogelijk heeft gemaakt de Roadshows en het Symposium tot een groot succes te brengen. Het was onvergetelijk… Zie de korte verslagen op facebook: verslag 29-30 maart, verslag 31 maart, verslag 1 april.

Roadshow lijst met Stedman Graham compleet – aanmelden is direct mogelijk!
De lijst van Roadshows met Stedman Graham is compleet en hier te bekijken. Het gaat nu om jou en of jij erbij wilt zijn…

Roadshow en Symposium met Stedman Graham (man van Oprah Winfrey)
Op woensdag 1 april is Stedman Graham in Amsterdam om te spreken over het thema “It’s about you!” samen met Charles Ruffolo, ook een begenadigd spreker en Joseph Oubelkas. De aanmeldingen zijn al gestart dus kijk snel op de site om ook bij dit unieke event aanwezig te zijn!

Openbare lezingen in februari en april!
In Leende, Limmen, Waalwijk, Capelle a/d Ijssel en Amsterdam zijn er openbare lezingen en een Symposium bij te wonen! Het belooft weer geweldig en onvergetelijk te worden!

De dag van vrijheid, 23 december 2014, in beeld gebracht
Dankzij Moviement Productions is de dag van vrijheid, 23 december 2014, gefilmd. Extra bijzonder was het dat Joseph Oubelkas in de gevangenis mocht spreken… Zie hier het filmpje.

E-book van ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ is beschikbaar!
Het e-book van het tweede boek – ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ – is vanaf nu te bestellen en te downloaden. Klik hier om dit direct te doen! Veel leesplezier!!

De dertiende druk van bestseller ‘400 brieven van mijn moeder’ is verschenen!
Het blijft een onbeschrijflijk gevoel geven hoe ver ‘400 brieven van mijn moeder’ reikt. Druk 13! Met mooie nieuwe reacties en op de allerlaatste pagina de verwijzing naar boek twee: Gezondheid, Liefde, Vrijheid. Veel – heel veel – dank aan iedereen voor de blijvende support!

Het lezingenseizoen is weer begonnen!
De donkere maanden arriveren, dus dat betekent ook weer gezellig in ruimtes zitten om naar bijzondere verhalen te luisteren. Het lezingenseizoen is in volle gang en Joseph geeft weer verschillende openbare lezingen. Hou dus de agenda in de gaten en / of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Joseph Oubelkas in het tv-programma “Recht uit het hart” van de KRO
Joseph heeft donderdag 3 juli jl. weer zijn verhaal mogen doen op tv, en wel op Nederland 2 om 20:30u in het programma “Recht uit het hart” van de KRO. Voor degenen die het hebben gemist, hier kun je de aflevering opnieuw bekijken!

Preview tweede boek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” beschikbaar
Velen hebben aangegeven graag een deel van het tweede boek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” te willen lezen. Vandaar dat er een PDF-file beschikbaar is gemaakt met de eerste hoofdstukken uit het vervolgboek. We (Joseph, zijn moeder en iedereen om hen heen) zijn ontzettend verheugd met de eerste mooie reacties van de lezers en de eerste reviews op sites als bol.com. Grote dank!!

Bevrijdingsdag: “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” is officieel uit!
Vanaf vandaag, 5 mei, is het tweede boek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” officieel te verkrijgen in de winkel en op bol.com. Hierover staat vandaag een stuk in dagblad BN / De Stem. Vanmiddag is Joseph op FunX-radio te horen van 13:00u tot 14:00u en om 17:55u schuiven hij en zijn moeder aan bij het tv-programma ‘Onder ons’ op Omroep Brabant!

Bestel en reserveer nu jouw speciale editie van “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”
Degenen die nu een speciale editie van de eerste druk (met op de cover de titel in goudopdruk!) bestellen, ontvangen hun gesigneerde exemplaar per post op zaterdag 3 mei. In de winkel verschijnt de normale editie (tweede druk, met witte letters op de cover) op 5 mei!

Schrijf je nu in voor de boekpresentatie “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” op zaterdag 3 mei!
De boekpresentatie van “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”, het vervolg op bestseller “400 brieven van mijn moeder”, vindt plaats op zaterdag 3 mei as. vanaf 13:30u in het AFAS Theater te Leusden. Schrijf je via de website van AFAS in. Wees er snel bij, de de beschikbare plaatsen zijn beperkt. Hopelijk tot 3 mei!

Druk 12 van ‘400 brieven van mijn moeder’ is uit!
Druk 12 is uit! Wat een gigantisch fijn gevoel in de aanloop naar 5 mei wanneer het vervolgboek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” zal verschijnen!

Vervolgboek “Gezondheid, Liefde, Vrijheid” verschijnt 5 mei 2014!
Op 5 mei 2014 verschijnt het vervolg op bestseller “400 brieven van mijn moeder” onder de titel “Gezondheid, Liefde, Vrijheid”. Deze drie pijlers wensen wij iedereen toe in 2014 (en álle komende jaren!).

Druk 11 van ‘400 brieven van mijn moeder’ is uit!
We zijn weer blij te melden dat de 10e druk (bestseller editie) weer is uitverkocht en dat druk 11 beschikbaar is gekomen! Veel dank aan iedereen die dit mogelijk maakt! Met name de lezers…

Nieuw Youtube-filmpje van een voordracht!
Joseph Oubelkas sprak 20 september 2013 jl. voor VeerStichting waar het thema ‘In staat van angst’ werd gehanteerd. Dit is gefilmd en onlangs gepubliceerd op Youtube. Klik hier om het filmpje te bekijken!

Twee nieuwe openbare lezingen!
Vanaf september begint weer een druk seizoen vol lezingen, die veelal besloten zijn (voor bedrijfsleven / overheid etc.) maar er zijn ook twee openbare lezingen te bezoeken. In Maastricht en Vlissingen! Bekijk hier de agenda!

Druk 10 – de ‘bestseller-editie’ – van ‘400 brieven van mijn moeder’ is uit!
De tiende druk van ‘400 brieven van mijn moeder’ is vanaf vandaag, 7 juni, verkrijgbaar! Het is een speciale ‘bestseller-editie’ waarbij het getal ‘400’ in glimmend zilver is gedrukt. En Joseph Oubelkas heeft op de allereerste pagina van deze editie een speciaal dankwoord geschreven voor jullie!

Boek ‘400 brieven van mijn moeder’ uitverkocht!
De negende druk van het boek is uitverkocht en tijdelijk niet leverbaar bij o.a. bol.com. Vanaf vrijdag 7 juni as. is druk tien beschikbaar!

Joseph en zijn moeder op tv (Nederland 2) maandag 13 mei!
Joseph en zijn moeder schuiven aan tafel bij het programma Schepper & Co van de NCRV ivm. Moederdag. Het wordt op maandag 13 mei om 17:00u op Nederland 2 uitgezonden! Bekijk hier de uitzending op uitzendinggemist.nl.

Eredivisieclub AZ Alkmaar wint de KNVB-beker op 9 mei
Joseph Oubelkas heeft vlak voor de finale van de KNVB-beker het personeel én de spelers mogen toespreken met zijn verhaal. O.a. De Telegraaf en het Algemeen Dagblad hebben hier aandacht aan geschonken.

4 april, Wereld Zwerfdierendag
Voor Joseph Oubelkas was Pipi de (gevangenis/zwerf)poes de reden voor de cover van zijn boek en steunen wij nu o.a. Stichting Dierennood bij ieder verkocht e-book (via oubelkas.nl/e-book) waarbij het geld ook écht naar de zwerfdieren gaat. Veel bewondering voor de mensen die zich hiervoor kosteloos inzetten. Stap voor stap naar een nóg mooiere wereld.

Vijf winnaars zijn bekendgemaakt!
Via facebook zijn de vijf winnaars bekendgemaakt die een uniek eerste druk exemplaar van ‘400 brieven van mijn moeder’ hebben gewonnen. Deze actie was gehouden naar aanleiding van het twee-jarig bestaan van het boek.

Leuk stukje in NRC Handelsblad over inspiratiebronnen!
Leuk stukje vandaag in NRC Handelsblad over inspiratiebronnen. Bij Joseph is dat uiteraard zijn moeder (vandaar de titel 400 brieven van mijn moeder).
Hopelijk heeft iedereen zo iemand in zijn of haar omgeving! Dat is zijn wens!

Interview Quest Psychologie magazine!
In het laatste nummer van Quest Psychologie (januari 2013) staat een interview van 4 pagina’s over “De onschuld van Joseph Oubelkas”! Lees het snel!

TEDx speech online!
Joseph Oubelkas sprak op TEDx – hét grootste sprekersplatform ter wereld – in Groningen en het filmpje is nu online te bekijken! Klik hier! Veel kijkplezier!

Eén van de leukste TV-interviews: Omroep Brabant
Eén van de leukste tv-interviews die Joseph naar eigen zeggen heeft mogen doen op zijn oude school het Dongemond College!
Bekijk het filmpje met o.a. de docenten hier en hier het korte interview met o.a. de moeder van Joseph die voorleest.

Nieuw TV-interview NCRV/Spirit24
Er is een nieuw TV-interview te bekijken, gemaakt door de NCRV / Spirit24 dat later dit jaar op TV wordt uitgezonden, maar speciaal voor jullie ook al digitaal beschikbaar is gesteld! Op Youtube staat de preview en op de site van NCRV/Spirit24 staat het hele interview (18 minuten) met nieuwe beelden en items.

Het e-book ‘400 brieven van mijn moeder’ is uit!
In het e-book zijn 35 foto’s verwerkt die het verhaal nóg levendiger maken. En met de aanschaf van het e-book steun je direct een aantal goede doelen! Download het e-book direct via deze site.

Ook een lezing bijwonen?
Check snel de agenda om ook een avond mee te maken die je nooit meer zult vergeten!

De nieuwe website is online!
September 2012: na de zomerstop is het nieuwe spreekseizoen weer begonnen en daarmee is er ook een nieuwe website ontwikkeld!

Deel deze pagina via:
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn