‘400 brieven van mijn moeder’
‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’

Direct de boeken bestellen, inclusief handtekening en persoonlijke boodschap? Klik hier!
En hier kunt u het e-book van de twee boeken downloaden!

Sinds de verschijning van het eerste boek in 2011 geeft Joseph Oubelkas lezingen en presentaties voor overheidsinstanties, scholen, universiteiten en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Hierdoor heeft hij al tienduizenden mensen mogen inspireren en motiveren.

“Ik kan heel veel woorden gaan schrijven, maar denk dat met CHAPEAU voor het schrijven, het volhouden, je omgeving beïnvloeden, hoop houden, mensen steunen alles gezegd wordt. Klasse vent.” – Arjan Erkel

400 brieven van mijn moeder is inmiddels een bestseller en het waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas (1980) die op 24-jarige leeftijd zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf in Marokko.
Joseph is geboren en opgegroeid in het Brabantse dorp Raamsdonksveer. Op 20-jarige leeftijd is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland en later start hij zijn eigen IT-bedrijf. Alles verloopt succesvol. Tot eind 2004. Dan krijgt zijn nog jonge leven een bizarre wending.
Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap. Tijdens het harde leven in verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch bijzondere vriendschappen op en wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door de 400 brieven van zijn moeder.

“Mijn kind, je laat een spoor achter van moed, levensvreugde, onschuld en goedheid…”

(Klik hier voor een preview van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’.)

“Net het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ uitgelezen. Ik heb er een held bij en zijn naam is Joseph Oubelkas. Najib zegt: lees dit boek!!!”
– Najib Amhali

Drie jaar na verschijning van de bestseller 400 brieven van mijn moeder verscheen in mei 2014 het tweede boek Gezondheid, Liefde, Vrijheid. Dit boek is het vervolg waarin Joseph Oubelkas de worsteling beschrijft met de vrije, maar sceptische wereld. Hij houdt zich staande ondanks alle veranderingen, tegenslagen en onzekerheden en probeert langzaam maar zeker weer een succesvol en gelukkig leven op te bouwen.
In dit waargebeurde verhaal staan de thema’s gezondheid, liefde en vrijheid als de drie pijlers van de auteur centraal. Zoals in zijn debuut worden hierbij ontroerende brieffragmenten van zijn moeder aangehaald.

(Klik hier voor een preview van het boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’.)

Wil jij ook een gesigneerd exemplaar ontvangen? Ga dan naar de bestelpagina!

Deel deze pagina via:
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn