Boek een lezing van Joseph Oubelkas

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Naam organisatie:

Uw bericht:

Overige vragen kunnen gemaild worden naar post@oubelkas.nl. (Let op, vanwege de hoeveelheid mails en post, kan het enige tijd duren voordat er vanuit het management van Joseph Oubelkas wordt gereageerd.)

“Je was nog beter dan ik gehoopt had: GEWELDIG!”
Bas van der Veldt, CEO AFAS Software

“Super inspirerende lezing bijgewoond van Joseph Oubelkas, auteur van ‘400 brieven van mijn moeder’. Top!”
Nicolette van Dam

“Keuze heb je! Waanzinnig verhaal van Joseph Oubelkas op #BID2012 over onschuldig gevangenschap!”
– ondernemer Ben Woldring (bekend van o.a. bellen.com)

“Eindelijk een spreker die me diep raakt en motiveert. Dank @oubelkas voor een enerverende avond.”
Marijke Roskam

“Omgaan met verandering.”
“Een (extreem) praktijkvoorbeeld van persoonlijk leiderschap.”
“Je kunt veel dingen niet beïnvloeden, maar je kunt altijd je eigen houding kiezen.”
“Met doorzettingsvermogen en de juiste focus kun je bereiken wat jij wilt.”

Een aantal thema’s en uitspraken die parallel lopen aan het verhaal van Joseph Oubelkas. En zo zijn er nog legio andere thema’s die tot nu toe zijn gekoppeld aan zijn verhaal. Inmiddels is Joseph een veelgevraagd spreker. Hij spreekt o.a. voor ondernemers, bedrijven, overheid, topsporters, scholen, instellingen en bij evenementen. Bekijk de volgende video om een indruk te krijgen hoe Joseph Oubelkas spreekt tot een publiek van 600 man met na afloop een staande ovatie. En bekijk hier het TEDx-filmpje gesproken in het Engels.

   
Een aantal van zijn opdrachtgevers / referenties:

Bedrijfsleven
Microsoft Europe, AFAS Software, Centric, Intergamma, Swarovski, NS, Akzo Nobel, Rabobank Nederland, ASR, Biohorma, Stork, ABN AMRO Bank, TMG, Delta Lloyd, NIBC Bank, TBI, Loyens & Loeff, DELA verzekeringen, MaetisArdyn, ING Bank, Achmea, Equens, Vopak, Manpower, Damen Shipyards, NykampNyboer, Koninklijke Horeca Nederland, NH Hoteles, GE Healthcare, Sanofi, IFS, Dimension Data, Oxfam Novib, Waternet, Kimberly Clark, Arpa, Shell, Numac, Wijzonol, Interactive Intelligence, Strukton, DLL Group, ICI Paris XL, Canon, KPMG, Coca-Cola, Obvion, Schwarzkopf, PwC, Ricoh, American Express, ANVR

Overheid en zorg
De Rechtspraak, Openbaar Ministerie, UWV, Ministerie van Binnenlandse Zaken, Kadaster, Politie NL, Belastingdienst, Dienst Justitiële Inrichtingen, Gemeente Amsterdam, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Noordoostpolder, Gemeente Veenendaal, Gemeente Maastricht, Provincie Drenthe, Ministerie van Defensie, Gemeente Almere, Gemeente Rotterdam, Albert Schweizer Ziekenhuis

Sport en Onderwijs
PSV Eredivisieclub, AZ Eredivisieclub, VVV Venlo, Avans Hogeschool, UMCG, TIO University, ROC Twente, Fontys Hogeschool, Zuyd Hogeschool, Erasmus Universiteit, Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool Rotterdam, ROC, Saxion Hogeschool, Radboud Universiteit Nijmegen, ROC de Leijgraaf, ROC Mondriaan, ROC van Amsterdam, ROC Tilburg, ROC van Flevoland, Koning Willem 1 College, Technische Universiteit Eindhoven

Stichtingen en evenementen
20e Nationaal Kwaliteitscongres, Associatie Jeugdzorg, Stichting Streetcornerwork, Go Beyond MBA, Big Improvement Day, Utrechtse Ondernemersdag, Secretary Power Class

“Jij was onvergetelijk ! Jouw verhaal was weer indrukwekkend. Ik heb ook veel complimenten gekregen over jou. Vorig jaar hadden we Hans van Breukelen en het was best hard zoeken naar een goede vervanger (mooi-beter-best). Ik weet alleen niet of dat volgend jaar weer gaat lukken.”
– Karen Jansen, organisator Utrechtse Ondernemersdag


“Boeiend, pakkend & intrigerend.”
Joseph Oubelkas is de schrijver van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’. Een verhaal over een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis…
Joseph was te zien bij o.a. Pauw & Witteman, Het Familieportret (RTL4), RTL4 Koffietijd en SBS6; te horen op de radio bij het NOS Journaal, Frits Spits en Spijkers met koppen; en hij verscheen in vele magazines (o.a. Libelle, HP/De Tijd, Men’s Health, Grazia en LINDA).

‘400 brieven van mijn moeder’ is het waargebeurde verhaal van Joseph die op 24-jarige leeftijd aan een zakenreis naar Marokko begint en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan. Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap.

Sinds zijn vrijlating in 2009, deelt Joseph op boeiende wijze over het harde leven in de (verschillende Marokkaanse) gevangenissen, en hoe hij zijn woede en frustratie heeft leren omzetten in iets constructiefs en positiefs. Tijdens zijn voorstelling verhaalt Joseph heel intrigerend over zijn gebeurtenissen, zijn vriendschappen met gevangenen en bewaarders en zijn wil om te overleven. Waar Joseph ook komt, zijn publiek is geboeid van de eerste tot de laatste minuut.

Een voorstelling van Joseph Oubelkas is verre van een gewone lezing. Het is een lezing die boeit en fascineert; een lezing die je mee moét maken. Als spreker geeft Joseph regelmatig sessies voor o.a. het bedrijfsleven, waarbij ‘inspireren’ en ‘motiveren’ de kernwoorden vormen. Joseph zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven.
Hoe ga je om met moeilijke situaties, hoe maak je er het beste van, waar leg je je focus? Thema’s als ‘Leiderschap’, ‘Omgaan met verandering’, ‘Omgaan met tegenslag’ komen daarbij aan bod. Je leert dingen in te relativeren en zult concluderen dat je áltijd een keuze hebt!

“Één van de beste sprekers die ik in tijden heb gezien en met een spraakmakend verhaal. Joseph Oubelkas #rsaDD @tedx”
– bezoeker Mark Vellinga

Voor het boeken van een lezing kunt u het formulier boven aan deze pagina invullen of een mail sturen naar lezingen@oubelkas.nl.

Bekijk foto’s en updates op facebook over o.a. de van lezingen gegeven door Joseph Oubelkas.

Deel deze pagina via:
  • Twitter
  • Facebook
  • email
  • LinkedIn